top of page

Nová řada produktů s pivem Sv. Norbert

Milí přátelé piva,


rádi bychom Vám představili vynikající nové pivní produkty, které jsou nyní dostupné jak na našem e-shopu, tak i v restauraci.


Hořčice Mustard Standard je plnotučná hořčice, s výraznějším pálivějším charakterem a chuťově se spíše blíží hořčici dijonské. Hořčičná semena byla naložena přes noc v pivu Sv. Norbert IPA a dále ochucena jablečným octem, medem a kořením.

Dalším produktem je naše pálivá hrubozrnná hořčice Mustard Bastard. Hořčičná semena byla i u této hořčice naložena přes noc v pivu, tentokrát však Sv. Norbert Dark Witbier, díky čemuž získala svou unikátní příchuť. Je skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi silnou chuť hořčice.


Posledním produktem, který Vám chceme představit, je lehce zauzená chilli omáčka "Chill & Burn" s naší Hazy IPA. Základem jsou rajčata, chilli papričky Habanero, Scorpion Moruga a Jalapeño, cibule a česnek.


Doufáme, že Vám naše nové produkty budou chutnat. Pokud si je chcete před nákupem vyzkoušet, můžete si s nimi u nás v restauraci dochutit některé z pokrmů na menu. Přejeme Vám dobrou chuť!








bottom of page